pääsiäisen sanomaa
Sananjalka, Sinisiipi, Sydämellä-Päpin tarinat

Tämän pääsiäisen sanomaa

Olen ollut tänä pääsiäisenä jonkin verran väsynyt. Se on tuntunut kehossani kaikin tavoin. Kipuja on ollut jäsenissä ja epämääräistä päänsärkyä. Olen pohtinut jaksamistani. Kyllä, jaksan kuten eilen pieni muurahainen pöydällä osoitti sitä. Muurahaisella on voimaa. Muurahainen viestii tosiaan ahkeruudesta ja työteliäisyydestä. Se on myös viestiä siitä, että se kantaa taakkaa harteillaan. Uskon vahvasti siihen, että muurahainen on yksi voimaeläimistäni ja liittyen juuri työelämään. Arvot, jotka kulkevat minussa on perhe, koti, luonto ja työ. Niihin liittyy syvä rakkaus.

En tee työtäkään pelkästään rahanvoimalla vaan rakkaudesta ja sydämestäni työhöni. Kiitollinen olen kaikista tähän asti tehdyistä töistäni ja työpaikoistani, jotka ovat olleet polullani. Hyvällä katson taaksepäin työvuosiani ja mielenkiinnolla olen tässä hetkessä työuraani.

Kyllä, osaan ottaa jo elämää rennommin vapaa-ajalla ja mennä jopa flow-tilaan. Arjessa on vielä vähän opittavaa. Työssäni olen aina pärjännyt, kehittynyt ja oppinut uutta. Olen pitänyt töistäni. Siellä on lohko, jossa on vielä itselläni varaa oppia. Siellä huolien kantaminen välillä pitää osata rajata. Vaikka en murehdi töistäni sinällään, joita teen. Joskus kannan huolta asioista, joille en voi vain itse mitään ja eivät kuulu edes minulle kantaa huolta. Aivan turhaa uuvutan niillä itseäni joskus. Tärkeää pääsiäisen sanomaa minulle annetaan.

Riittää, kun on tehnyt parhaansa.

Muistan tässä viime vuosina, kun murehdin elämäni asioita, joille oikeasti ei voinut mitään ja ratkaisua ei ollut saatavilla. Ainoastaan, että lakkasin murehtimasta ko. asiaa ja laitoin voimavarani asioihin, joihin minulla oli mahdollisuus vaikuttaa. Oloni parani välittömästi. Aloin nähdä entistä enemmän kauniita asioita, jota pohjimmiltani rakastan ja haluan nähdä asiat myös niin. Se, että päästää irti asioista, joilla ei ole voi mitään. On hyvin vapauttavaa. Tiedän jo sisimmässäni, että kaunista on tulossa. Pääsen tekemään ns. luomistyötä, jota jo olen osittain aloittanut, josta pidän todella paljon. On ollut vain murrosvaihe ja sekin on hyväksyttävä. Luopuminen ja irrottaminen sujuu minulta ihan helposti, mutta en tykkää ns. pitkittymisvaiheista, joissa minulla on vielä oppimista. Olen huomannut, että pitkästyn ja tylsistyn ns. loukkutilanteista. Välillä ne menevät ihan kehotasolle asti.  Aina olen niistäkin selvinnyt eteenpäin. Huomannut, että kaikki uusi tulee ajallaan ja elämä kantaa. Siksi tunteilla on merkitystä ja niitä kannattaa seurata, koska tunteet voivat mennä jopa kehotasolle.

Mitäpä kertoo kortit tämän pääsiäisen sanomana?

Sieltä nousee kortti. Lepääminen – annan tauon kirkastaa ajatuksiani. Aivan ja sitähän tässä pääsiäisvapailla on tullut tehtyä. Kuorittua kerroksia itsestäni jälleen. Minulla oli erityisen suuri tarve tänä pääsiäisenä ostaa kaupasta erikoisen ja ihastuttavan värisiä ruusuja.

Olisiko nämä ruusut jotakin violetin sävyä?

Violetti on puhdistava väri. Puhutaan myös violetinliekin parantavasta voimasta. Sieltähän se luojatar – luomisvoima kortti nousi Naisen Voimapakasta.

Sen kortin viesti menee näin:

”Tee elämästäni taikaa ajatuksillasi, tunteillasi, sanoillasi ja teoillasi. Voit luoda ihmeitä.”

Tuo kortin sanoma on myös ajatuksia juuri siitä, joita haluan blogissani viljellä. Taidan laittaa rohkeana naisena tämän tarinani pääsiäisextrana blogiini.

Kortissa kerrotaan vielä näin, että ajatuksilla, tunteilla, sanoilla ja teoilla on suuri voima ja vaikutus. Niillä ja aikomuksillani luon edessä olevaa elämää. Jokainen nainen on oman elämänsä Luojatar ja on pyhä luomisvoima, joka ohjaa jokaista arkipäivää. Meillä on valtaa muuttaa elämää ja tehdä näkymättömästä näkyväksi. Voi luoda elämää ja elää elämää, joka soi sielussa ja solussa. Jokaisessa päivässä on taikaa. Huomaa elämän ihme ja kauneus, joka on aina läsnä, myös elämän haasteiden keskellä. Avaa rohkeasti silmät ja sydän. Se edellyttää uskoa ja luottamusta, mutta taika tapahtuu niille, jotka antavat sille mahdollisuuden. Ei tarvitse tietää kaikkea, vain kantaa vastuu omasta osuudesta ja antaa elämän johdattaa. Tehdä rakkauden tekoja ja palvele rakentavasti maailmaa.

Seuraava kortti Ilon korttipakasta – hyvät teot

Kaikki hyvä tarvitsee toimintaa tullakseen näkyväksi. Palveleminen on rakkauden näkyväksi tekemistä.

Seuraavaksi Intuitio -kortti – irtipäästämisen vapautus

On aika päästää irti luottamuksella. Irtipäästäminen on rakkauden teko. Voit leijailla kokemusten läpi tarttumatta mihinkään kiinni. Ethän käytä aikaasi väkisin yrittämiseen, pakottamiseen tai kompasteluun. Se herättää ärsytystä ja kärsimättömyyttä, tukkii elämän energiaa ja estää etenemistä. Sinun ei tarvitse pakottaa jotakin tapahtuvaksi ja kontrolloida. Voi silti hallita omaa elämää ja olla oman elämän ohjaaja. Päästää irti lopputuloksesta ja opetella nauttimaan matkasta. Katsoa, mitä luokse lehahtaa ja nauttia vapaudesta. Antaa suuremman ohjata lentoa. Rakkaus on myös sitä, että uskaltaa päästää irti sellaisesta, mikä on tärkeää, mutta pitää paikoillaan. Se vapauttaa, kun päästää irti. Antaa kehon vapauttaa turhat siteet. Antaa luonnon auttaa. Heittää huolet tuuleen ja antaa veden kuljettaa ne pois.

”Päästää irti luottamuksella”

Vielä viimeinen kortti tähän tarinaani, mutta ei vähäisempänä.

Parantavat enkelit – korttipakka -yhteys enkeleihin

Syvän yhteyden luominen enkeleihin ja heiltä vastaanottaminen viesteihin on hyvin todellisia. Voin luottaa niihin. Kortti vahvistaa sen, että saamani viestit ovat todella peräisiä enkeleiltä. Olen toistuvasti saanut viestejä monin eri tavoin. Tämä yhteys enkeleihin löytyy uudesta voimakartastani. Olen yhteydessä taivallisiin olentoihin. Tämä oli erittäin johdattavaa näin pääsiäisen sanomana minulle. Kiitollisuudessa ja rakkaudessa elän. Nautin tästä yhteydestä. Luotan tähän saamaani viestiin täysin sydämin. Kirjoitinhan aiemmin tarinan rakkaudesta enkeleihin ja sydämiin. Näytti nyt tulevan sille jo tarve näin pian tulla uusi tarina.

Kiitän kaikkia ajatuksiani, tunteitani, tekojani ja kokemuksiani ne ovat johdatusta matkallani. Luovat elämääni sisältöä ja vaikka kaikki kokemani ei ole ollut aina helppoa. Niillä on ollut aina jokin tarkoitus ja kasvaa ihmisenä eteenpäin elämässä. Ne luovat elämääni sisältöä ja ilman haasteita elämäni voisi olla aika tylsää. Toki on hyvä oppia elämän keveyttä lisää ja se antaa voimavaroja eteenpäin. Kiitän kaikkia ihmisiä, joita olen matkallani kohdannut ja olipa ne kohtaamiset olleet sitten, mitä vain. Ne ihmiset on tarkoitettu tulla polulleni, ja osa heistä on jatkanut omaa matkaansa eteenpäin. Tiemme ovat saattaneet erkaantua, mutta yhä kaikki rakkaus on sydämessä kaikkia kohtaan edelleen.

Toivotan kaikille lukijoilleni elämään valoa ja rakkautta.

Elämää ei ole sattumaa eikä siellä olevat elämän kokemukset ole sattumaa. Ne ovat johdatusta ja osa niistä on oppiläksyjä meille elämässä. Elämä on suuri lahja, josta kannattaa pitää huolta jokaisen meistä. Muistaa vaalia itseämme lempeällä rakkaudella. Hyväksyä elämän tosiasioita ja päästää välillä irti niistä. Jotta voimme luoda taas uutta ja elää suuressa luomisvoimassa, joka on meille annettu lahjana korkeammalta. Me olemme Jumalan lapsia. Jumala loi meille elämän ja antoi luomisvoiman lahjat. Vaalikaamme sitä rakkaudella ja hyvyydellä.

Kiitos tästä, että sain tämän tarinan antaa tulla sisimmästäni ja kiittää kaikesta kaikkia.

Ystävyydellä ja rakkaudella

Päpi

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *