Sinisiipi, Sydämellä-Päpin tarinat

Päpin numerologiaa, syksyistä lämpöä ja tunnelmointia

Olen ajatellut usein, että kirjoittaisin jotakin numerologiasta. Se on aina siirtynyt vain aiheistani tuonnemmaksi. Nyt jotenkin tuntuu, että otan sen seuraavaksi aiheekseni. Ensimmäisen kerran sain kuulla numerologiasta maaliskuussa 2009, kun kävin Kajaanissa hyvinvointimessuilla. Juttelin Airi Ojan kanssa siitä. Aihe tuntui, että voisi olla ihan mielenkiintoinen. Ostin silloin kirjan nimeltä ”Numerologiaa rautalangasta Kyllä, luin kirjan silloin ja aina joskus olen sitä vähän tutkaillut.

Muutama vuosi innostuin tilaamaan numerologisen kartan tulkinnan itselleni Tuulia Laineelta nykyään Helmisola. Tässä yksi päivä, kun selailin kirjoja ja papereitani niin tuo tehty tulkinta osui silmiini kaapin laatikosta. Tutkailin vähän sisältöä ja tuli tunne, että tuostapa taidan seuraavaksi kirjoittaa.

Airi Oja (2008) tuo kirjassaan esille, että numerologian tarkoituksena on tutustaa sen symboliikkaan ja auttaa näkemään itsestä, sitä mitä ympärillä ilmenee ja tapahtuu. Numerologia on yksi keino itsetutkiskelussa. Numeroihin on kätkettynä ns. piiloviestintää, kuten itse koen olevan myös luonnon viesteissä. Jokainenhan me omalla tavallaan etsitään tietä, toinen turvautuu järkeen ja toinen tunteeseen. Yksi tapa tähän itsetuntemukseen on käyttää omaa nimeä ja syntymäaikaa tarkastelussa.

Sinällään numerologia on tuhansia vuosi vanha tapa tutkia numeroita ja kirjaimia ja selvittää niiden avulla elämän suuntaa ja tarkoitusta. Airi Oja (2008) kirjoittaa, että numero-sana on saanut alkunsa latinasta eli numen. Se tarkoittaa jumalallisen tahdon ilmausta, jumaluutta. Tämän tiesi jo aikoinaan Pythagoras. Numeroihin sisältyy kaikki, mitä ihminen voi itsestään tietää ja kyse on asian oivaltamisesta ja näkemisestä. Sillä ei sinällään ole merkitystä, että uskooko siihen tai ei. Me synnymme perheeseen ja olosuhteisiin, jotka edistävät parhaiten omaa kehitystämme. Syntymä ei ole koskaan vahinko. Sittenhän meille annetaan nimi. Elämän varrella voi tulla myös lisänimiä ja uusia sukunimiä. Ne vaikuttavat sitten siihen meidän tulevaan. Minulla on aikoinaan saadussa tulkinnassani ensin lapsuusnimeni tulkinta. Avioitumisen myötä tullut sukunimi, jota olen edelleen pitänyt, vaikka erosinkin vuonna 2015. En ole tarpeelliseksi katsonut lähteä sitä vaihtelemaan enää, kun poika on kuitenkin samalla sukunimellä. Näen sen tärkeäksi.

Tähän yhteyteen haluan nostaa esille jo piilossa olleen lempinimeni Päpi, joka nousi esille blogin perustamisen yhteydessä tammikuussa. Jotenkin on tuntunut äärettömän hyvältä kirjoittaa Päpin tarinoita teille. Hiljattain tutustuin tuohon lempinimeeni. Niin sehän on tuonut minulle myös tuon opiskelun. Nimittäin ko. nimen muuttamisesta kirjaimiksi sen painoarvo on opiskelussa ja varmasti myös oman elämän opiskelussa. Numerologian avulla voi parantaa omaa itsetuntemusta ja on helpompi löytää omat kasvupaikat. Kehittyä elämässä saavuttaakseen oman todellisen potentiaalinsa ja löytää jopa oma intohimo ja elämäntehtävä.

Mitä tulee syntymäpäiviin: syntymäluku vaikuttaa meissä noin 80 % ja syntymäpäiväluku noin 20 %. Minun syntymälukuni on 11–2. Sitä kuvataan näin, että on halu palvella, empatia ja yhteistyökyky kuuluvat ominaisuuksiini. Halu olla tärkeänä taustatukena, mutta ei päälle päsmärinä kuitenkaan. Tuo 11 on mestariluku, joka tuo suuria mahdollisuuksia, mutta myös haasteita. Siihen sisältyy henkiset kyvyt ja tavoitteena toimia kokonaisuuden parhaaksi ja hyvään pyrkien. Ihannetilassa henki ja materia yhdistyvät toisiinsa. Siihen kuuluvat oikeudenmukaisuus ja tehokkuus. Nimi vaikuttaa siihen, että mitä kokee sisimmässä. Miten muut näkevät/kokevat minut ja millaiset päämäärät vaikuttavat kaikkiin toimiini ja valintoihini alitajuisesti.

Niinpä tätä valoa vasten Päpi-nimen käyttöönotto on tuonut minut opintojen äärelle vaivattomasti. Uusien työtehtävien myötä ajatus opiskelusta alkoi hiipua mieleeni ja into päästä opiskelemaan alkoi kypsymään tämän vuoden aikana. Todellisuudessa olen löytänyt itsestäni sen Päpin, joka on ollut vähän piilossa. Minussa piilee tietynlainen leikkisyys läpielämän. Sisäinen tasapaino on tärkeää ja itseni kehittäminen, koska muuten minunlainen ihminen turhautuu ja elää ns. hedelmättömän elämän.

Nimien vaikutusta sanotaan itseilmaisun porteiksi. Niistä saadaan selville, että miten pystyy ilmaisemaan omaa sisintä ja elämään omaa elämää elämän omilla ehdoilla. Nimien vaihtuessa tai ottaessa uutta nimeä käyttöön, vaikka ei viralliseksi nimeksi. Niiden avulla voidaan tasapainottaa tilannetta, kun ne omaksutaan osaksi omaa identiteettiä. Minun kohdallani Päpi-nimen esiintulo on tarkoittanut opiskelua, analysointia, intuition lisääntymistä ja henkisyyttä. Siksipä en nyt lähde tarkemmin tässä kertomaan muusta omasta nimestäni, koska en katso sillä olevan tässä tarinassani erityistä lisäarvoa tuovaa. Peilaan enemmän onnistuneeseen intuitiivisen muutoksen omalla kohdallani, johon en ollut tutustunut etukäteen numerologisesti. Vaan oivalsin sen hiljattain, kun käsiini osui tuo nivaska saamistani numerologian tulkinnoistani. Jos sinua kiinnostaa tutkia numerologiaa, niin Tuulia Helmisolan sivustolta, Facebookista ja Instagramista löytyy paljon tietoa asiasta.

Olen aiemmin kertonut, että pidän keväästä ja myös syksyssä on jotakin samoja piirteitä. Se on sellaista uusien alkujen aikaa. Tutkailin numerologi Tuulia Helmisolan ajatuksia tästä ajasta. Hän sanoo, että 7.9.2021 on alkanut numerologinen uusi vuosi, jota sanotaan onnen, harmonian ja yhteisöjen ajaksi. Se tarkoittaa ihanaa koti- ja perhekeskeistä 6. vuotta. Laskettaessa myös yhteen tuleva vuosi 2022, siitä tulee myös 6. Olemme valmistautumassa jo vuoteen 2022, joka tulee olemaan merkittävä vuosi. Mitä tulee kuutoseen, se on vastuullinen numero. Tämä vuosi numerologisesti vahvistaa ihmissuhteita. Pehmeys ja sydämellisyys ovat läsnä.

Tämä on myös yhteisöjen vuosi ja me yhdistytään. Perhettä voi käsitellä myös laajempana eli niitä läheisiä ja yhteisöjä, jossa toimit. Sitä voi olla myös työyhteisö ja /tai ystävät. Kaikkia tarvitsemme. Elämme tietynlaisessa murrosvaiheessa. Ajattelumallit muuttuvat mielestäni lempeämpään ja lämpimämpään suuntaan. Alamme nähdä asioita entistä kauniimmassa ja yhteisöllisemmässä merkityksessä. Luomme yhdessä runsautta ja hyvinvointia elämäämme. Arvomaailmat alkavat lähestymään toisiaan ja kaikki kahtia jakautuminen alkaa poistumaan. Huomaamme, että alamme voimaan paremmin ja otamme käyttöön entistä enemmän luontoa mukaan elämäämme ja myös sisimpäämme. Olemmehan osa luontoa ja luonto on meissä. Miksi siksi taistelisimme toisiamme vastaan. Näkisimme suuremman merkityksen elämäämme elää rauhassa ja turvassa. Jokainen voimme sen hyvän tulemiseen vaikuttaa omilla teoillamme.

Syksyllä on luonnon kasvukausi päättymässä. Luonto vetäytyy lepäämään. Samalla me otamme vastaan uusia energioita. Koti korostuu entisestään, jossa vietämme aikaa. Millaiset energiat siellä vallitsevat?

Tähän aikaan kuuluu se ihana asia tunnelmointi. Mikäpä mukavampaa on kuin sytyttää kotona kynttilöitä ja tunnelmoida. Antaa samalla luvan itselleen nauttia syksyn tunnelmista. Muistaen, että itseä rakastaminen lämmittää aina omaa sydäntä. Kerroinkin siinä saimaannorppa tarinassani yhden tärkeän asian nimittäin, että muistaa arvostaa itseään sellaisena kuin on. Terve ja luonnollinen itsensä rakastaminen ei ole poissatoisilta ja se ei ole mitään ylimielisyyttä. Numerologi Tuulia Helmisolan sivuilta voit tilata ihan maksutta sähköpostiisi Itsensä rakastamisen – meditaation.

Numerologisin terveisin

pi

Saatat myös pitää...

1 kommentti

  1. […] ja jopa yhteisöjä, joita voivat olla mm. työpaikat. Siitä pääsee lukemaan tarkemmin ”Päpin numerologiaa, syksyistä lämpöä ja tunnelmointia”.  Laskettaessa 2022 yhteen siitä tulee kuusi, joka tarkoittaa harmonian ja tasapainon […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *