Sydämellä-Päpin tarinat, Sydänkoto

S – mahdollisuuksien avain

Tullessani syksyllä 2015 käymän poikani luona. Ajoin ensimmäistä kertaa tästä ympyrästä, jossa oli ja on edelleen avain. Sitä avainta kohti tuli ajettua useita kertoja syksyllä 2015. Kunnes alkuvuodesta 2016 muutin kokonaan Seinäjoelle. Tuo avain on pysynyt edelleen kuvioissa mukana. Siitä on tullut ajettua paljon ja tulee ajettua edelleen. Se on avain, joka tuo kotiin Seinäjoen keskustasta.

Vasta lokakuun puolessa välissä tänä vuonna huomasin, että sen avaimen allahan on pienellä S-kirjain. Aivan eli S-kirjain. Niinpä satuin sitten samaisena päivänä ottamaan kortin Ilon-korttipaikasta. Kuinkapa ollakaan siinähän luki, että mahdollisuuksien avain. Aivan, kyllä. S-kirjain ja mahdollisuuksien avain. Mielenkiintoista.

Palataanpa hetkeksi tämän blogin syntyyn tammikuussa 2021. Mietin blogini tekoa ja sen sisältöä. Olin saanut unessa edesmenneeltä ystävältäni korukirjaimen S. Niinpä siitä se lähti Päpin blögin synty. Päänimiksi blogiini muodostui sanat: Sydämellä- Päpin tarinat, Sydänkoto-koti ja puutarha, Sananjalka-luontoyhteys, Sinisiipi-hyväolo ja Snorkkeli-reissailu, retkeily, matkailu. Tämä blogini siis tarkoittanee mahdollisuutta, jota kirjoittelen täällä S-kaupungissa eli Seinäjoella. Lisää blogini tarinan synnystä löytyy mm. Elämää kesätoreilla Seinäjoella, kun kävin kertomassa siellä blogistani.

Olen pohtinut blogiani kirjoittaessa, että kuinka voisin sitä jotenkin laajentaa. Kuinka siitä voisin tehdä, vaikka pienen brändin. Ajatuksiani vilisee mielessäni ja katsotaan, että mitä aika tuo tullessaan. Opiskelen nyt työni ohessa ylempää ammattikorkeakoulututkintoa liiketalousosaamista. Avautuuko sinä aikana minulle jotakin ajatuksia? Aikaa näyttää, että mitä mahdollisuuksien avain S-kirjain tuokaan kaikkea minulle.

Kun katselen tuota kortin kuvaa ensin. Siinä on valo läsnä. Se kuvastaa kuin tuhkasta nousi jotakin aivan uutta. Siinä on vapauden tunne ja mahdollisuuksia paljon. Siinä on valtava voima, joka tulee viemään eteenpäin. Siinä on universaalia rakkautta paljon läsnä. Se tulee avaamaan uusia ovia, johon toki tarvitaan se oikea avain. Se avain on minulle jo annettu. Nyt, kun löytyy vain sopivat ovet, joista astelen sisälle.

Mieleeni nousee nyt mm. Sydänkoto eli koti ja sen ympäristö. Tuntuu, että silläkin tulee olemaan asiassa tulevaisuudessa jotakin suurempaa merkitystä. Siihen liittyy joukko ihmisiä mukaan. Siinä virtaa uudenlaiset energiat. Sieltä joku vilkuttaa ja näyttääkö merkkiä tai suuntaa eli sinne on otettava askelia jotakin kohti. Värit kortissa ovat kauniit keltaista, oranssia ja vaaleanpunaista.

Nyt luen Ilon -korttipakan kortin sisällön ja katsotaanpa, että mitä siellä kerrotaan. Jokainen päivä on toki uusi mahdollisuus ja mahdollisuus syntyä vaikka mitä hyvää. Siinä sanotaan, että minä olen se avain tässä. Jos vain tartun mahdollisuuteen. Ne tulevat näyttämään oikeat ovet minulle. Intuitio auttaa siinä. Sanotaan, että ne mahdollisuudet voivat olla hyvinkin lähellä. Tulee taas esiin Sydänkoto ja Sydämellä. Pyydetään luottamaan johonkin suurempaan ja tulevasta voi tulla vielä parempi tai mielenkiintoisempi kuin ennen. Kyse on suuremmasta suunnitelmasta. Tärkeää on vain uskoa ja luottaa.

Jätän tämän tarinan tällä kertaa lyhyemmäksi. Jäädäänpä odottamaan mielenkiinnolla, että mitkä ovat seuraavia tarinoita. Jatkan opiskeluni. Minulla on vuorossa talouden johtamisen -kurssi. Olen suorittanut tänä syksynä neljä kurssia töiden ohessa. Opinnot ovat edenneet suotuisissa merkeissä.

Lopuksi voisin tiivistää vielä ajatuksia opiskelutöiden tekemisestä näin.

Kun syttyy roihuamaan punainen lanka ja osaan ja ymmärrän. Syntyy uusi omannäköinen työ. Syntyy innostus, että tämä ei ole väkisin tekemistä. Vaan tämä on jotakin suurempaa. Tunne onnistumisesta ja luottamus itseeni kasvaa. Tunnen, että olen flow-tilassa ja haluan jatkaa ja nähdä lopputuloksen. Syntyy siis tulosta ja syntyy levollinen ja kiitollinen olotila. Olen antanut parhaani ja se riittää. Minä riitän. Rakkaudesta opiskeluun. Tästä on hyvä jatkaa kohti uusia S-avaimen mahdollisuuksia Suomessa Seinäjoella Sydänkodossa. Kyseessä on uusien mahdollisuuksien ”Syntyminen”.

Tämän kertainen avaimeni on nyt ratkaistu ja syntyi tällainen tarina tällä kertaa.

Palataan seuraaviin tarinoihin taas seuraavilla kerroilla. Hyvää viikkoa teille kaikille lukijoilleni.

Avatkaahan uusia mielenkiintoisia mahdollisuuksien avaimia rohkeudella ja itseluottamuksella. Antakaa elämän virrata teissä kauniina ja puhtaana. Kaikki on mahdollista, kuten S- mahdollisuuksien avain se halusi minulle todistaa.

Mahdollisuuksia huokuen

Päpi

Saatat myös pitää...

1 kommentti

  1. […] kirjoitin S-mahdollisuuksien avaimesta ja se kätkeytyy varmasti yhteen. Näen, että korpi ilmestyminen elämääni on suuri lahja […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *