Sananjalka, Sinisiipi, Sydämellä-Päpin tarinat

Korpin matkassa kohti kevättä

Kuva Ähtärin eläinpuistosta

Ajattelin tällä kertaa kirjoittaa korpista. Aikoinaan harvoin näki korppeja liitelevän, kun ne viihtyivät syvällä metsien uumenissa. Korpihan kuuluu varislintuihin ja variksesta ja naakoista olen jo jotakin aiemmin kirjoittanut. Varis on ollut lapsuudesta asti lintujani. Korpi on kiehtonut minua.

Sehän on vähän isompi lintu kuin varis. Väritys on sinertävän mustan kiiltävä. Korpeista olen lukenut ja kuulunut monenlaisia tarinoita. Itse ajattelen enemmän luonnon viestejä niin, että miltä ne minusta tuntuvat ja mitä koen niiden viestivän minulle. Näen korpin ylväänä lintuna kuin kotkan. Vähän eri näkökulmasta tarkastelen kuitenkin korppia kuin kotkaa aiemmissa tarinoissani.

Kuva Jokilaakson matkailupuutarhasta Lapualta muutama vuosi sitten

Näen korpin viestivän suunnasta ja polusta. Näin nimittäin liihottelevan jo syksyllä 2021. Ikään kuin se olisi silloin antanut viestejä minulle polun rakentumisesta ja, että olen matkalla polulla, jolla minun kuuluu juuri nyt olla. Se äänteli minulle pitkään ja vastasin siihen kiitollisuudella.

Tutkiessani Pohjolan Voimaeläimet -kirjaa, joita tutkaisen näitä luonnon viestejä pohtiessani. Siellä kerrotaan mm., että korppiin liitetään älykkyys ja nopea oppiminen. Mitä tulee itseeni, niin pidän kyllä oppimisesta ja kehittämisestä. En ole koskaan tykännyt sellaisesta paikalleen pysähtymisestä, että tekisin esimerkiksi kymmeniä vuosia samaa työtä. Siinä olisin todella huono, koska kyllästyisin. Näen, että työni tulee olla merkityksellistä. Jos sitä ei työ tarjoa, tarvitsen jotakin joka tarjoaa sitä vapaa-ajallani vastapainona. Muuten alan voimaan huonosti ja väsymään.

Aikaisemmin kirjoitin siitä sisäisestä ilosta ja se on juuri sitä, että löytää oman polun mennä elämässä eteenpäin. Löytää merkityksellisen työn ja innostuksen elämää kohtaa. Minulle on oppiminen yksi sellainen asia. Sinulle se voi olla sitä tai jotakin muuta? Itse tykkään suunnitella asioita ja toteuttaa niitä. Sitä korppi viestii myös.

Se oma tietoisuus on tärkeää ja tuntea se oman sisäinen äänensä, mitä se viestii. Kyky pystyä puhumaan ja kirjoittamaan asioista on yksi, mikä yhdistetään korppiin. Korpit ovat ns. paikkauskollisia. Minun paikkani on nyt Etelä-Pohjanmaa. Haluan elää täällä ja antaa sen näkyä myös tarinoideni muodossa. Arvostan kotiseutuani, missä elän ja asun ja miksipä en siitä kertoisi muille.

Jokaisella meillä on se oma paikkansa elää ja asua. Toki se voi muuttua elämän matkansa, kuten minulla se on muuttunut muutamia vuosia sitten. Tärkeää on, että missä on kulloinkin, niin tuntee siellä olevansa kotona. Korppi nähdään myös tietolintuna ja kuten tuossa aiemmin tuli esille tuo oppiminen ja tiedonetsintä on minulle rakasta puuhaa.

Haluan yhdistellä asioita erilaisiksi kokonaisuuksiksi ja sitä myös korpi haluaa viestiä. Korppi haluaa nähdä asioita useilta eri puolilta ja hahmottaa asioita kokonaisvaltaisesti myös jopa piileviä puolia. Sitä myös opiskelu on nykypäivänä yhä enenevässä määrin. Täytyy pystyä hahmottamaan asioita ja muodostaa niistä kokonaisuuksia ja nähdä syy- ja seuraussuhteita.

Tuo korpin piilevä puoli on jo vähän mielenkiintoisempi asia. Se on asia, joka minua kiehtoo entistä enemmän. Tähän yhteyteen nousee sellainen shamanismi tai joku intiaani mieleeni. Intiaaneille on korppi pyhä lintu. Siihen liittyy erikoisvoimia. Jos henkioppaaksi alkaa nousta korppi silloin aletaan olla syvillä vesillä jo. Se auttaa oivaltamaan voimakkaampia oivalluksia. Siinä ohjataan tunteiden syvyyksiin. Se viestii tietoisuuden tasosta ja sopusoinnussa olemisesta universumin kanssa.

Aiemmin kirjoitin S-mahdollisuuksien avaimesta ja se kätkeytyy varmasti yhteen. Näen, että korpi ilmestyminen elämääni on suuri lahja tässä ajassani. Se tulee olemaan hyödyllinen opas minulle elämänmatkassani juuri nyt. Näen, että tämä ei todella ole sattumaa vaan aitoa johdatusta. Näistä viisaista olennoista voi oppia aina lisää, kun katsoo maailman avoimin silmin ja on valmis ottamaan vastaan luonnon antamat viestit itselleen.

Kuva Ähtärin eläinpuistosta

Se, mikä yhdistää myös minua ja korppia on, että olen lähes kaikki ruokainen kuten korppi on myös. Rakastan niin hedelmiä, marjoja, vihanneksia kuin kalaa ja lihaa. Korpi viestii myös siitä, että kumppanuudet kannattavat ja on tärkeää löytää ne itselle sopivat kumppanuudet. Siinä on se tasapaino oleellista, että antaa ja ottaa eli vastavuoroisuus.

Muutokset ovat seuranneet elämääni. Korpi on siitä hyvä voimaeläin, että se jaksaa elää muutoksien keskellä. Se avaa ovia uusille mahdollisuuksille. Kyse on myös luomisvoimasta. Korppi avaa ovia henkimaailmaan, joka kautta se voi tuoda parantavia voimia myös fyysiselle tasolle. Se on minulla yksi suurimmista haaveista tulla entistä terveemmäksi ja voida hyvin ja olla elinvoimainen.

Loppuvuodesta 2021 kävin sellaista muutaman illan maksutonta manifestointikurssia. Minua kiehtoi ko. aihe ja siellä tuli asettaa itselle asioita unelmaelämästä. Tarkastella, että millä tasolla koki olevansa sillä hetkellä. Unelmaelämä on niistä niin sanottu korkein taso puhuttaneen 5d tai 6d energioista. Sitä ennen on monia tasoja ja kaikista alhaisin on se 3d tason kärsimystaso.

Siinä, kun pohdin itseäni, että mitä olisi unelmaelämääni kohti ne askeleet. Kyllä, minulla nousi vahvasti itselleni esille tuo vielä terveempi elämä. Se on perusta ja lähtökohta moneen ponnistaa eteenpäin matkalla. Toisekseen se matka on usein tärkein asia. Olenkin ottanut esille aiheita jo alkuvuodesta terveemmästä elämästä, että mitä sinne lähtee nousemaan. Tein myös yleiskatsauksen vuoteen 2022.

Nyt edetään kevään odotuksen aikaa, josta vuodenajasta pidän erityisesti. Vaikka kaikki ovat tervetulleita. Kaikissa on oma viehätyksensä. Kevättä kohti erityinen merkitys on oman luonnonvoiman aktivoimisesta. Se tuo myös sitä terveempää elämää.

Voimaeläinterveisin

Päpi

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *