Sananjalka, Satakieli, Sinisiipi, Sydämellä-Päpin tarinat

Rakkaudesta purojen solinaan ja kauniisiin koruihin

Ihastuttava Daalia-koru Hopeapuron mallistoa

Kaupallinen yhteistyö Hopea-Puro Oy:n kanssa

Luontoyhteys merkitsee minulle paljon, kuten useista tarinoistani se on aistittavissa. Lapsuuden yksi parhaimmista muistoista on ollut solisevat purot. Muistan hetkiä lapsuudesta, kuinka onnellisena kevään edetessä tepastelin mennä puroille. Tykkäsin kosketella puroissa olevaa vaahtoa ja tehdä niistä sydämiä ja kukkasia. Oikeastaan tämä asia on säilynyt läpi elämäni, että rakastan mennä puroille. Tästä ajatuksena heräsi, että löytyisikö yritystä, joka haluaisi jakaa kanssani tätä puroajatustani yritysyhteistyön merkeissä. Tutustuessani täällä Etelä-Pohjanmaalla Kauhavalla sijaitsevan Hopea-Puro Oy:n yritystarinaan, se sai arvoni kohtaamaan.

Olen pitänyt nuoruudestani asti koruista ja etenkin kaulakorut ovat olleet minulle mieleisiä. Koruja ostaessani olen kiinnittänyt huomiota aina niiden persoonallisuuteen. Tutustuessani Hopea-Puro Oy:n tuotteisiin ihastuin niiden herkkyyteen. Tuotteet ovat kauniita ja luonnollisen näköisiä. Niissä on mielestäni yhteys luontoon ja sen kauneuteen. Kuten tämä ihastuttavan kaunis Daalia-kaulakoru.

Daalia-koru – Hopeapuron mallisto – Hopea-Puro Oy:n kuva

Hopeapuron mallistosta löytyy erilaisia kauniita koruja ja niihin kätkeytyy oma tarinansa. Korujen materiaalia on valittavana hopeaa, hopeoituja, korumetalliseosta ja koruterästä. Itse olen aina pitänyt hopeakoruista. Mallistoista löytyy kaula- ja korvakoruja oman valinnan mukaisesti. Korut ovat kauniita ja kestäviä, mutta hinnoiltaan kuluttajille edullisia ja ne tuovat kauneutta jokaiseen päiväämme.

Korujen merkityksestä kerrotaan, että korut liitetään henkilökohtaiseen kaunistamiseen ja naiseuteen. Niiden alkuperä juontaa muinaisiin aikoihin, jolloin helmiä ja kuoria käytettiin vartalokoristeina. Korujen kysyntä vuosikymmenien varrella ohjasi käsityöläisiä entistä luovemmiksi ja syntyi myös upeita hopeakoruja erilaisissa tyyleissä ja malleissa. Suomessa koru- ja hopeamuotoilun läpimurto tapahtui 1950-luvulla.

Koruihin voidaan liittää itse kullakin tietty merkitys tai tarina ja voidaan sanoa, että oman tyylin löytäminen on tärkeää. Itselläni haluan liittää tämän ihanan uuden Daalia-korun opintojeni etenemisen merkiksi. Se luo opintohetkistäni tärkeitä ja merkityksellisiä. Korut ovat osa identiteettiämme ja kuvastavat usein myös omannäköistä persoonaamme. Koruihin usein liittyy myös muistoja ja tunnesiteitä ja itselleni tämä kaunis Daalia-kaulakoru tulee liittymään elämänvaiheeseeni, kun opiskelen ylempää ammattikorkeakoulututkintoa ja arvostustani yrittäjyyteen. Haluan tämän korun olla osana luomassa omannäköistä elämäni tarinaa ja edustaen minulle rakkaita asioita ja arvoja.

Haluaisitko sinä Päpin blögin blogitarinoiden lukijani myös tällaisen korun itsellesi?

Nyt se on mahdollista jopa voittaa omaksi osallistumalla arvontaan. Arvontaan vastaamisaikaa on kaksi viikkoa blogitarinan ilmestymisestä. Arvontaan osallistuvat kaikki Päpin blögin blogitarinan lukeneet ja kommentoida blogitarinasta seuraavissa kanavissa: Päivi Halosen että Päpin blögin Facebook, Instagram -sivustoilla ja kommentoida voit myös suoraan tänne blogiin. Kommentissa voit vastata, että pidätkö koruista ja millaiset korut ovat sinulle tärkeitä.

Näitä ihania koruja on tilattavissa myös Hopea-Puro Oy:n verkkokaupasta ja saatavina jälleenmyyjiltä ympäri Suomea.

Daalia-koru Hopeapuron mallisto kuva Hopea-Puro Oy

Sanoisin, että todellinen tyyli löytyy tutustumalla erilaisiin koruihin. Haluan tuoda tällä blogitarinnallani esille, että pidän tärkeänä itsensä arvostamista aidosti ja hellivästi. Se luo sitä hyvää oloa, joka on Päpin blögin tarinoiden yhden teeman mukaista. Kannustan sinua blogitarinoiden lukijani piristämään koruilla arkeasi ja yhdistelemään niitä erilaisten asujen kanssa.

Muistuuko sinulle blogitarinoiden lukijani muistoja koruistasi?

Olisiko sopiva aika luoda syksyn pimeneviin hetkiin itsellesi ihastuttava korutarinasi?

Minulle tämä blogitarinani toimii ihanasta ja herkästä korusta aktivoijana ja nostattajana. Joistakin koruista vain muodostuu sellainen syvä yhteys, Joita ei tahtoisi ottaa pois edes yöksi.

Itse miellyin tähän Daalia-kaulakoruun, jossa upeasti säihkyvät kivet ovat katseenvangitsijoita. Muotoilu on kaunis ja vie ajatukset luontoon. Kaulakorussa puhuttelee minua herkkyys ja keveys aivan kuin kevätpurolla kevyesti liikkuminen ja siellä purojen vaahdosta muodostama kukkarykelmä. Korut ajattomia ne soveltuvat myös kauniisti syksyyn ja tulevaan talveen.

Daalia-kaulakoru kuuluu Puhdas-mallistoon. Se on oma korumallisto, joka on syntynyt vuosien Annikan ajatuksissa, joka on vastaavasti syntynyt koruseppä Lotta Kukkolan käsissä. Mallistolle on myönnetty Desing from Finland -merkki. Se edellyttää, että tuote on ideoitu ja muotoiltu Suomessa.

Tuotteita myydään yrityksen verkkokaupassa ja yritykselle on myös jälleenmyyjiä ympäri Suomea. Toivotan lämpimästi blogini lukijoina tutustumaan Hopea-Puro Oy:n verkkosivustoihin. Löytämään sieltä mahdollisesti ihastuttava oma koru ja luomaan koruilla arjen hetkiin kauneutta ja tarinoiden kirjoittajan toivon, että löydät oman korutarinasi. Nämä kauniit korut käyvät hyvin myös erilaisiin juhliin, kuten lähestyviin pikkujouluihin. Näitä on mukava kääriä myös lahjaksi ystäville ja läheisille.

Rakkaudesta kauniisiin koruihin

Kaupallisessa yhteistyössä Hopea-Puro Oy:n kanssa

Päpi

Saatat myös pitää...

1 kommentti

  1. Marika L says:

    Pidän koruista ja eniten pidän aika yksinkertaisista koruista. Parasta on, jos korun taustalla on jokin tarina tai itselle merkityksellinen tapahtuma/muisto.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *