Sananjalka, Satakieli, Sinisiipi, Sydämellä-Päpin tarinat

Ihana Luonto saa sydämeni sykkimään – luo ihanat muistot perhostytön elämästä maaseudulla – rakkaudesta luomukosmetiikkaan

Kaupallinen yhteistyö Ihana Luonnon kanssa aloitettu

Hengittelen syvään ja tunnen kehossani, kuinka nautin lapsuudessani luonnon helmassa olemisesta ja liikkumisesta. Muistan, kuinka välillä jalkojani pisteli nokkoset, kun vaeltelin menemään perhoshaavin kanssa pitkin peltoja. Tämä tunne on voimistunut viime aikoina minussa. Päpin blögin blogitarinoiden myötä olen saanut kirjoittaa tarinoita luontoyhteydestäni ja hyvästä olosta eri tavoin. Viime aikoina minulle on herännyt ajatusta siitä, että voisinko tehdä ihanaa ja kaunista yhteistyötä ennen kaikkea pienyrityksien kanssa. Yrityksien, jotka kunnioittavat luontoamme ja vaalivat sen kauneutta.

Niinpä päätin ottaa selvää, että löytyisikö yritystä Suomesta, joka valmistaa luonnon kosmetiikkaa orgaanista kasviöljyistä ja kotimaisista luomu raaka-aineista. Itse tykkään käyttää laadukkaita kosmetiikkaa, joissa ei ole käytetty mitään synteettisiä aineita. Äitini on opettanut minulle, että hyviä kasvovoiteita kannattaa käyttää, jotta iho pysyy kimmoisampana ja ryppyjäkään ei muodostu niin herkästi. Minulla on couperoisuuteen taipuva iho. Tarvitsen hyvät tuotteet ihoni vaalimiseen. Olen etsinyt vuosia erilaisia merkkejä niin kotimaisia kuin ulkomaisia, mutta en ole oikein täysin löytänyt sopivia tuotteita.

Kuva: Ihana Luonto vartalovoiteet

Vihdoinkin olen löytänyt tuotteet, jotka sopivat iholleni ja arvoihini täydellä sydämellä. Arvostan vastuullisuutta ja kierrätys on entistä tärkeämpää säästäen arvokasta luontoamme. Ihana Luonnon -tuotteet pakataan uusiokäyttöisiin pakkauksiin. Me kuluttajina voimme vaikuttaa myös arjen pienillä teoilla ympäristöömme. Suosimalla tuotteita, jotka on tuotettu ja toteutettu ympäristöä kunnioittaen.

Kesällä menin käymään Seinäjoen kansainvälisillä markkinoilla ja sain ilokseni todeta, että siellä oli myös myynnissä houkuttelevia kosmetiikkatuotteita. Keskusteltuani tuotteista sain todeta, että Ihana Luonto -tuotteet on tehty käsityönä täällä Seinäjoella. Rakastan eteerisiä öljyjä ja olen niitä käyttänyt vuosia, mutta niissäkin se laatu ratkaisee ja mistä ne on tehty. Olen iloinen, että laadukkaat eteeriset öljyt eivät aiheuta mitään ongelmia minulle. Ihanaa voin lausahtaa nämä Ihana Luonto – tuotteet sisältävät aitoja luonnollisia eteerisiä luomu öljyjä tai uutteita.

Kuva: Ihana Luonto kasvovoiteet

Ostin kansainvälisiltä markkinoilta kesällä Ihana-tuotteista kasvovoiteen ”rauhoittava luomu vanilja-jogurtti”. Tuote on ollut käytössä minulla päivittäin ja ihoni tuntuu hyvältä vielä pitkin päivää. Voide imeytyy hyvin, eikä jätä iholle rasvaista tuntumaa. Vaan voin tuntea sen perhostytön ihon, joka liiteli lapsuudessa luonnonkedoilla. Tuotteessa on käytetty luomujugurttia, joka palauttaa ja rauhoittaa ihoa. Se sisältää myös erilaisia iholle soveltuvia vitamiineja. Näitä Ihana kasvojenhoitotuotteita löytyy eri luonnon raaka-aineista valmistettuna kuten mustikka, vadelma ja appelsiini. Itse rakastan marjoja ja hedelmiä, mitenkä ihanaa onkaan, kun kasvovoiteissa on näitä raaka-aineita.

Olen käyttänyt kesästä alkaen myös Ihana-sarjan jalkavoidetta. Mintun ystävänä on ihanaa silotella jalkoihin luomu minttu jalkavoidetta ja se soveltuu hyvin myös halkeilevalle iholle. Jalkatuotteista löytyy muitakin ihastuttavia tuotteita, kuten jalkasaippuoita ja jalkakylpysuoloja. Kotona kivaa viettää rentouttavaa ja hemmottelevaa kotispa-iltaa arjen askareiden päätteeksi.

Kuva: Ihana Luonto jalkavoiteet

Ihana-tuotteista löytyy paljon muitakin kokeiltavia tuotteita vartalon-, hiusten- ja käsien hoitoon. Miten mukavaa on näin vuoden pimentyvinä iltoina kokeilla joulutuotteita. Itse rakastan polkaa, piparkakkuja ja karpaloita ja näitä raaka-aineita näyttää löytyvän joulutuotteista: saippuana, jalkakylpysuolana ja vartalonkuorintana. Saunan löylyt voi olla aivan erilainen nautinto, kun laittaa kiukaalle, vaikka piparkakun tuoksua ja alkaa tunnelmoimaan ja laulelemaan joululauluja kaikessa rauhassa. Mitä ihanampia joululahjoja.

Ihana Luonnolta löytyy myös ihastuttavia miesten Komea-tuotteita. Voit tuntea ihollasi metsän kutsun. Tuotteet soveltuvat niin nuoresta miehestä aina varttuneemmalle herrasmiehelle. Kasvovoiteena löytyy luomuvanilja – kuusenkerkkä ja luomuvanilja-Bourbin.  Tuotteista löytyy myös parta & vartalosaippuoita.

Kuva: Ihana Luonto – Komea-miesten tuotteet

Unohtamatta, miten rakkaita meille on lemmikit. Mur & Mau -tuotteita löytyy niin kissoille kuin koirille palashampoina, hoitosuihkeina – ja voiteina. Tuotteet ovat turvallisia, koska tuotteet eivät sisällä haitallisia kemikaaleja, synteettisiä värejä, eikä synteettisiä tuoksuja. Lemmikit tarvitsevat hyvää huolenpitoa, ovathan ne meille niin rakkaita ystäviä.

Kuva: Ihana Luonto – Mur & Mau -tuotteet

Tämän kaiken tuotetarjonnan tutustuttuani en voi muuta kuin ihastella, miten löytyy yrityksiä, joilla on halu auttaa asiakkaitaan luonnollisella hyvinvoinnilla. Tällainen yritys ja sen tarina ei voi syntyä muusta kuin puhtaasta rakkaudesta luontoon. Miten upealla tavalla Ihana Luonto osaa hyödyntää luonnon tarjoamaa monimuotoisuutta ihonhoidon lähteenä. Ihanaa, että nämä tuotteet on haluttu saattaa kaikkien saataville.

Voin sanoa, että haluan olla osa tätä yritystarinaa käyttämällä Ihana Luonnon -tuotteita ja samalla vaikuttaa luontoomme. Itse Green Care -koulutuksen käyneenä arvostan todella paljon luonnon hyvinvoinnin vaikutuksia. Luonnossa liikkuminen on tärkeää, mutta luonnon voi kokea myös monin eri tavoin jopa ihanassa kodissa, vaikka kotisaunan lauteilla ja kotispan tunnelmissa.

Suosittelen sydämestäni kokeiltavaksi näitä tuotteita myös teille Päpin blögin lukijoilleni.

Tässäpä teille Ihana Luonnon verkkokauppaan koodi PÄPI2022, jolla saat 10 % alennuksen kaikista tuotteista, voimassa 30.12.2022 asti. Koodia pystyy käyttämään kerran / asiakas. Verkkokauppa löytää tästä linkistä: IHANA | Ihana Luonto.
Kiitollisena yhteistyöstä Ihana Luonnon kanssa.

Kotimaista Luonnon Kosmetiikkaa | Ihana Luonto

Ihana Luonto -terveisin

Päpi

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *