Siivet, Sinisiipi, Sydämellä-Päpin tarinat

Siivet – uusi blogiteemaani

Kuva Ruissalosta loppiaisena 2023

Uusi blogiteemani syntyi uudenvuodenpäivänä 1.1.2023 nimeltään siivet.
Elin tuona päivänä vapautta ja tunsin voimakkaasti flow-tunnelmaa. Kuuntelen paljon musiikkia, joka tekee minulle hyvää ja antaa elämän virrata sisälläni vapaasti. Tunsin välillä surun ja ilon tunteita. Tunsin kosketusta maailmankaikkeudesta. Tunsin myös, että ympärilläni oli edesmenneiden rakkaideni energioita. He ovat läsnä elämässäni syvällä rakkaudella, joka ei lakkaa maallisen kuoleman jälkeen. Aistin välillä heidän tuoksujaan. Saan siitä voimaa.

Tunsin, kuinka kehooni virtasi raikasta hyasintin tuoksua, vaikka kodissamme ei kuitenkaan ollut hyasintteja. Tunsin, kuinka oli aika väistyä syksyllä vaivannut tukkoisuuden tunne etenkin hengitysteissäni ja tuntui kuin kostean vanhan pottukellarin tuoksu oli väistyvää. Elämääni virtasi uutta raikasta energiaa ja jotakin uutta, josta en voi vielä tietää ja saada kiinni, mitä kaikkea se voikaan olla. Jotakin uutta kehoni kaipasi ja elämäni kaipasi jotakin sellaista sisältöä joka tulee sanasta aitous.

Ruissalon kasvitieteellinen puutarha 6.1.2023 uusien viherkasvien taimia

Aloin miettimään hetkiä, joita olin opintojeni yhteydessä saanut kokea ja saan vielä jonkin aikaa kokea. Se on sitä uutta. Olen saanut kohdata monia ihania pienyrityksien yrittäjiä opinnäytetyöni aikana ja tuntui kuin se puuttuva ja kaipaamani palanen on täyttänyt sydämeni. Olen saanut vaeltaa matkaa, jota en olisi voinut kokea tekemällä tätä opinnäytetyötä ehkäpä jonnekin muualle. Voisin sanoa, että tämä on ollut johdatusta sieluni maailmaan ja jopa tähän sielujeni kirjoitukseen.

Ruissalon kasvitieteellinen puutarha 6.1.2023

Koen, että tällä on suuri merkitys minulle. Tämän on jotakin uuden luomista, jota olen halunnut sisimmässäni kohdata ja kokea ja nyt olen ollut sen äärellä. Välillä koen häivähdyksen myös haikeutta, että pian tämä kaikki on vain kauniita muistoja. Ehkäpä tästä jotakin jää, kuten muun muassa Saija Tuupanen laulaa laulussa ”Jotain jää”.

” Aina jotain jää
Jokin jälki sisimpään
Aina jotain jää”

Minua kiinnostaisi yhdistää yrittäjyydessä niin ne siivet ja käytäntö eli puhuisin valovoimaisesta yrittäjyydestä. Pienyrittäjyydessä niin yrittäjät kuin niiden työntekijät tekevät työtään suurella sydämellä.

Uudenvuodenpäivänä tosiaan flow vei mukanaan ja päätin ottaa kortit niin Naisen voimapakasta kuin Kulje valosi kanssa -pakasta. Korteiksi nousi vapauttaja – vapaus ja uuden ajan syntymä ja väreinä korteista heijastuu vaaleansinistä, violettia ja vaaleanpunaista. Tuossa kortissa on voimaeläimenä kotka, josta olen aiemmin täällä blogissani kirjoittanut kotkan tarinan.

Kotka katselee maailmaa vähän korkeammalta isommasta perspektiivistä. Sen merkityksen näen, että asioita voi katsella monilla eri tavoin ja se on sellainen vapauttava tekijä, joka ei sido tiettyihin kaavoihin ja muottiin ihmistä. Voit olla oma itsesi ja hyödyntää eri opittuja asioita yhteen ja käyttäen myös tuota uuden ajan tarjoamaa luovuutta hyödykseen.

Niin sinä kuin minä voimme olla niitä uuden ajan synnyttäjiä tuomalla aidosti ja raikkaasti esille uusia näkökulmia. Siihen tarvitaan tuollaista kotkan rohkeutta kohdata maailma ja olla sitä avartamassa omalla tavallaan.

Näen, että tämä siivet teemani on yksi keino lähteä asiaa tarkastelemaan. Tämä siivet osio toimii sellaisena sisäänheittäjänä muille teemoilleni. Tämä siivet on yksi uusi osa tähän S-kirjaimen teemaani, kun aiemmat ovat Sinisiipi-hyvä olo, Snorkkeli-retkeily, Sydänkoto-koti ja puutarha, Sananjalka- luontoyhteys, Satakieli-yritysyhteistyö ja nyt tämä kuudes Siivet-sieluni kirjoitukset.

Vapaus-kortissaan kerrotaan näin, että rakkaus on vapauttajan todellinen voima.

Se ei sido, vaan nostaa vapauden suurille siiville. Vapaa tila ja energia mahdollistavat uuden luomisen. Elämän liikkeen tulee olla vapaata, se tulee johdattamaan elämän lähteelle, joka virtaa villisti ja vapaasti. Kun ilmaisee itseään vapaasti voi puhjeta kukkaan ja kukoistaa. Kukaan ei pystykään vangitsemaan sisintä ja todellista olemusta ulkopuolelta. Joskus näitä kerroksia on kuorittava, kuorittava, vaikka välillä kerroksista tirahtaa itkun kyyneleet ja elämän tukkoisuus. Ne puhdistavat sitä sisintä ja luovat voimaa. Häkin ovi avautuu olemalla vapaa kuin taivaan lintu”.

Tällä tarinalla kohti vuotta 2023 eteenpäin. Uusia tarinoita ilmestyy enemmän, kun saan rakkaat opintoni pakettiin reilun kahden kuukauden aikana.

Hyvää alkanutta vuotta 2023 sinulle blogitarinoideni lukija. Kiitos, että olet mukana. Eletään toiveikkaana, että tästä tulee hyvä vuosi. Voimme kokea sitä aitoutta sisimmässämme ja loistaa kaunista valoa maailmaan omana itsenämme.

Ystävyydellä

Päpi

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *