Siivet, Sinisiipi, Sydämellä-Päpin tarinat

Helmikuun energioissa uuteen kevääseen tanssahdellen omassa rytmissä

Kerron jotakin helmikuun johdattavista energioista, joita olen saanut kokea jo tammikuun loppupuolella. Olen saanut olla lomalla kaksi viikkoa ja samalla opiskelut ovat saaneet edistyä huimilla harppauksilla kohti kevättä.

Ensinnäkin keltainen energia on noussut voimallisesti esille ja tulen energiat. Alpakkaretki sunnuntaina oli ihastuttava kokemus ja sieltä alpakka voimaeläimenä kannattaa ihanasti jopa mystisesti eteenpäin.

Alpakan ääni on sellainen ihastuttava ”yninä”.

Tuota ääntä olen pohtinut, että en osaa laulaa hyvin, vaikka pidän erityisesti juuri lauluista ja soitin musiikista. Kuuntelen paljon erilaista musiikkia ja välillä eläydyin tosi voimallisesti sen mukana liikehtien kuin vitaalitanssissa tehdään. Kuuntelen tätä kirjoittaessani Deepthi Godesan Valoa kappaleita. Deephti pitää Pyhä Nainen Akatemiaa. Mitä tulee ääniin niin musiikki lisää elämänenergiatasoa. Erityisesti, kun aletaan puhua Solfeggio 528Hz: n taajuudesta, joka tunnetaan nimellä rakkaustaajuus ja taikuus. Sen tarkoituksena on lisätä tietoisuutta. Kuuntelen samalla Valo tulee Pohjolasta uutta Youtube-videota, jossa sanotaan juuri:

”Muusa tietää, että minne tämä kaikki johtaa, siinä sen taikuus piilee, että vastaat sen kutsuun”.

Se johtaa ykseyteen, tietoisuuden tasoon, joka muuttaa kaiken. Tranformaatio (muodonmuutos) voi tapahtua yhteen tulemisen kautta ja se on mahdollisuus.

Nyt eletään helmikuun ensimmäistä aamua, kun tätä kirjoittelen. Osallistuin maanantaina Deepthi Godesan IMBOLC-seremoniaan. Tuo sana seremonia saa sydämeni valon sykkimään, kuten Deepthin kappaleessa ”Sydämeni Valo” lauletaan. Tuo tilaisuus oli livenä Facebookissa, mutta se tuntui sydämessäni suurelta valolta. Kerroin Deephtille, että en osaa laulaa hyvin, mutta rakastan laulamista. Tuntui kuin olisin sanonut, että ynisen, mutta niinhän tekevät mystiset rakkaat ja ihastuttava alpakat. Rakas voimaeläimeni tähän hetkeen on alpakka.

Deepthi sanoi, että tärkeintä ei ole lauluääni vaan se, että sinä nautit laulamisesta ja koet siinä hyvää oloa. Nämä sanat häneltä olivat suuri valo minulle, koska peruskouluajoista on jäänyt mieleeni yksi ikävä asia, että sitä ei tule tehdä, jossa et ole hyvä. Se viesti on mennyt sieltä perille sydämeeni ja sydänihmisenä se on satuttanut minua. Samaa on seurannut elämässä muissakin asioissa esimerkiksi työelämässä, minua on arvosteltu pienuudestani, jolla ei ole mitään tekemistä mielestäni työssä onnistumisen kanssa.

Aava Kertun kotitila Vaasassa

Nyt ajattelen niin, että jos sydämeni kutsu on laulaa vaikka ynisemällä, niin miksipä sitä en tekisi omaksi ilokseni. Sehän voi avata ovia niihin lahjoihini ja vahvuuksiini, joita meillä kaikilla on.

Tänään 1.2. vietetään vanhaa kelttiläistä kevään, uuden alun ja valon ja tulijuhlan päivää, jota vietetään talvipäivänseisauksen ja kevätpäiväntasauksen puolivälissä. Meidän on hyvä muistaa, että on tosi tärkeää elää omassa luonnollisessa rytmissä ja syklissä.

Rakastan kotoilua, jossa saa hengittää rauhassa ja hiljaisuudessa nauttien samalla ihanasta ja turvallisesta kodin energiasta.

Etätyöni alkoi marraskuussa ja olen tehnyt nyt muutaman kuukauden pelkästään etätöitä ja nautin siitä, että saan olla kotona. Vaikka en todellakaan koe olevani erakko. Palvelen työssäni asiakkaita päivittäin joko viestittelemällä, Teamsin välityksellä tai puhelimessa. Sitä tekisin samalla tavoin, vaikka olisin työhuoneessani. Työkenttä meillä laajeni niin, että emme voi fyysisesti olla läsnä kaikkien asiakkaidemme luona ja emmekä edes tiiminä samoissa tiloissa. Jotenka tämä etätyö on nyt ainakin toistaiseksi hyvää vaihtelua. Olen saanut tänä aikana vapauttaa poskionteloitani ja väsymystäni, jota koin syksyllä. Työ ei ole sinällään muuttunut ja oikeastaan meillä on vain muutoksien myötä työmäärä kasvanut. Se, että saan ja voin tehdä sitä omassa turvallisessa ja raikkaassa ympäristössä antaa minulle voimia arkeen. Se auttaa jaksamaan kiireisinä aikoina. Nyt olen lomalla irtaantunut töistä täysin ja nauttinut näistä hetkistä ja vien suurella rakkaudella opintojani eteenpäin.

Olen sunnuntain alpakkaretken lisäksi saanut tämän ihastuttavan korun postissa tilattuani sen Angel Art by Marjalta.

Tämä koru symbolisoi uutta blogiteemaani nimeltään siivet.

Korussa on äärettömän kauniit värit ja kivet, joissa on opaliittia, howliittia, jadea ja laavakiveä. Näistä poimittuna kiteytän jotakin. Hyvän energian virtaus saa ajattelemaan selkeästi ja kannustaen uusiin alkuihin. Ilmaisemaan tunteitani kommunikoimalla rauhallisuudessa kuitenkin päämääriä tavoitellen. Ajattelen rauhaa ja terveyttä, jonka kerroin ensimmäisessä siivet blogitarinassani tämän vuoden alussa. Tämä antaa tilaa uudelle kasvulle ja ohjaa opiskeluissa eteenpäin. Keltainen ja vaaleansininen väri ovat voimavärejäni.

Haluan teille kertoa, että sunnuntaina olin Lakeuden henkisen seura ry:n pitämässä Marjaana Kaakisen pitämässä meediotilaisuudessa ja siellä oli paljon kanssaihmisiä. Minua kiinnostaa tällaiset asiat ja oikeastaan on kiinnostunut jo yli 10 vuotta. Olen aina silloin tällöin käynyt tällaisissa erilaisissa tapahtumissa. Koen niistä saavani paljon elämään sisältöä, valoa ja niitä oivalluksia. Tuo ilta herätti minussa paljon ajateltavaa, ohjattavaa ja antoi eväitä eteenpäin. Marjaana toi henkimaailmaan siirtyneiltä läheisiltä rakkaudellisia viestejä. Koin monen viestin tuntuvan sopivalta ja sain vahvistuksia mm. siitä, että koen rakkaita läheisiä välillä lähelläni mm. tuoksujen muodossa. Tuo ilta herätti minussa ajatuksen, että seuraavana aamuna kutsun paikalle jonkun edesmenneen henkilön.

Katselin aamusta kotia siivotessa Veera-nalleani, jonka sain yhdeltä naapurin tädiltä, kun olin 1-vuotias. Hän nukkui pois täältä maallisesta elämästä, kun olin pieni lapsi. Minulle on jäänyt sydämeen jotakin hänestä kaunista. Niinpä päätin kutsua hänet tervetulleeksi tuohon aamuun. Meni jonkin aikaa ja tunsin yllättäen voimakkaan kutsun lapsuuteen, jossa tuoksui ihana kulotus, ihan kuin niitä Veeran kodin ympärillä olevia peltoja olisi kevät kulotettu. Uskon vahvasti, että niitä on joskus siellä kulotettu. Siinä ohjauksessa huomasin, että olin jonkin ajan päästä sytyttelemässä tuikkuja keittiössä. Katselin vain kaunista tulta. Tunsin tulen voiman ja samaisena iltana huomasin olevani tuossa Deepthin seremoniassa.

Sydämeni valo pääsi loistamaan rakkauteen.

Samaisena päivänä olin kuunnellut useitakin Youtube-videoita ja viettänyt lomapäivää. Yksi kuuntelemistani oli tämä Nocturnal Starseed, joista valitsin yhden korttinipun helmikuulle ja siitä tulkinnan ja sieltä nousi mielenkiintoista tarinaa. Siinä sanottiin, että helmikuu saattaa olla energeettisesti voimallista aikaa ja voi tapahtua isoja muutoksia, jossa on toiveikkuus läsnä ja puhutaan jopa kvanttihypystä ja valoa tunnelin päässä. Jossa käärme oli kahdeksikolla, mutta josta se avautuu ylöspäin. Tähän liittyy luottamuksen energiaa ja voi tulla uusi yhteisö. Helmikuu on myös työteliästä ja ahkeraa aikaa.  Aikaa, jolla on vaikutusta tulevaisuuteen. Chakroista puhuttaessa solar plexuksen merkitys korostuu, jonka myötä on helpompi tarttua toimeen ja tuntea olon itsevarmaksi ja terveellä tavalla itsenäiseksi, jolloin on valmis ja tekemään itsenäisiä päätöksiä toiveikkuuteen ja ahkeruuteen perustuen. Kortteina nousi lisäksi luottamus, kasvu ja valaistuminen.

Luottamus tarkoittaa itseen ja omiin kykyihin luottamista. Luottamus, että seisoo omilla jaloillaan. Helmikuu vaikuttaa olevan iso kasvun kuukausi. Kvanttihyppy tuo elämään henkistä kasvua viisastumista, oivaltamista ja syvempää tietoisuutta itseen. Kasvu tapahtuu kiihtyvällä vauhdilla. Se johtaa valaistumisen energiaan.  Helmikuu tuntuu olevan energeettisellä tasolla todella iso kuukausi. Se edustaa sisäistä voimaa, lempeyttä, rohkeutta, itseluottamusta ja haasteiden ylittämistä. Helmikuun aikana pääsee mielentilaan, jossa asuu sisäinen voima, päättäväisyys ja itseluottamus, joka syrjäyttää sen toivottomuuden, uhriutumisen energian ja itsesäälin. Helmikuun aikana syventyy yhteys itseen ja siten helpompi olla läsnä itselle ja helpompaa kuunnella omaa intuitiota ja kuunnella kehon viestejä. Helmikuussa on tulossa uusi sielunperhe, heimo, jonka olen valmis vastaanottamaan sen nopeatempoisen kasvun ajan. Lopputuloksena seisoo tunnelin päässä voimaantunut, itsenäinen ja itsevarma henkilö. Joka luottaa siihen, että elämä kannattelee ja hänellä on kyky luoda unelmat ja intohimonsa kohteet tähän fyysiseen todellisuuteen.

Kuuntelin toisen Youtube-videon Sydänliekin, jossa avattiin vahvuuksia ja lahjoja valitsemani kortin perusteella. Minulle nousi vahvuuksiini tuntevuus, herkkyys, aistikkuus, intuitiivisuus ja herkkä aistiminen. Sanottiin, että olen tuomassa esille herkkyyden voimaa ja kykyä aistia, joka on lahjani universumilta minulle. Elän työn ja leikin tasapainossa. Kerrottiin, että sydänenergiaa avautuu jopa kivuliaiden asioiden kautta, joita olen kohdannut elämäni matkalla. Vahva sydänenergia ja myötätunto antaa anteeksi nämä kivuliaat elämässä kohdatut asiat ja päästää irti, kun on valinnut rakkauden polun. Tämä erottelukyky tuo kipua ja on välillä raskasta. Se on silti lahja erottaa nämä asiat toisistaan ja nähdä kollektiivienergia pintaa sydämeltä ja muuntaa sekin energia rakkauden energiaksi tekemällä sydämellä valintoja.

Nousi esille 8-kortti ja olihan se kahdeksikko käärmeessä. Kahdeksan on ehdottomasti numeroni, joista olen kirjoittanut aiemmin blogissani eli Päpin numerologiaa. Se kertoo, että on halu nähdä ja oppia elämässä ja ymmärtää omien tekojen vaikutus elämään ja ympäristöön. Se on lahja, että on halu nähdä ja oppia sydämen viisauden ja äänen kanssa. Tässä yhdistyy se ääni ja se yninä. Tietoisuus, että mikä on voimani. ja mikä on henkistä tietämystä ja tietoisuutta. Tarkastella maailmaa ja itseä aika tietoisesta näkökulmasta käsin. Halu olla mahdollisimman paljon se rakkaus, joka on vahvuuteni.

Se on parantavaa, ihanaa ja sydämellistä energiaa, kuten tuolla laulussa ”Sydämeni valo” laulettiin ja lauletaan aina uudestaan. Tämä vain kehittyy koko ajan vahvemmaksi oman sisäisen työskentelyn kautta minulla kuin sinulla lukijani. Teemme valintoja joka päivä ja voimme valita sen sydämellisen valon. Mitä me olemme tänne tulleet kehollistamaan kaikessa lempeydessä ja rakkaudessa. Se on ravitsevaa ja parantavaa energiaa meille kaikille. Rakkaus on vahva voima, suuri ilo ja sitä ei voi viedä kukaan. Minun tehtäväkseni on annettu jakaa tätä sydäntietoisuutta maailmaan. Totuus on niin, että persoonallisuudella eli egolla ei ole merkitystä, vaan että miten sinä pystyt viestimään ja menee viesti perille.

Nyt, kun olen tätä tarinaa työstämässä kuuntelen Youtubesta Valo tulee Pohjolasta uusinta videota. Otan sieltä tähän poiminnat lopuksi joka kutoo tämän kaiken yhteen. Antaudun taikuudelle ja osallistun harmoniseen tanssiin, jonka liikkeet ovat saumattomat, jotka nousevat ja laskevat jokaisella hengen vedolla. Kutsutaan tutkimaan rakkautta sen kaikessa kauneudessa ja asioiden ei tarvitse olla täydellisiä.

Todennäköisesti kerron seuraavassa tarinassani symboleista ja liikkeistä, joita olen vuosien varrella toteuttanut ja nyt on tullut uuden kasvun symboli ja liikkeet yhdistettynä kauniiseen musiikkiin ja vaikka siihen yninään.

Sydämellä

Päpi ja Päpin tarinat

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *