Olen Päpin Blögin luoja, kirjoittaja ja tarinoija. Perustin blogin loppiaisena 2021 suuresta sydämeni palosta tuottaa blogitarinoita. Nimeksi muovautui Päpin blögi. Päpi tulee lapsuudestani veljeni antamasta lempinimestä Päpi. Blögi tulee yhdistelmämixistä blogi ja lämmin glögi. Niinpä Päpin blögi tarjoilee teemoitettuja tarinoita, jotka kumpuamat sydämestäni. Tarkemmin Päpin blögin syntytarinoita pääset lukemaan täältä ”Nyt on aika blogini perustamiselle – Päpin blögin synty” ja ”Kuka on Päpi?”

Olen seinäjokelainen Päivi Halonen. Muutin Savosta v. 2015 tänne Etelä-Pohjanmaalle, koska rakkaat läheiset ovat minulle sydämeni asia. Täällä asuu poikani Niko lähellä minua. Etelä-Pohjanmaa on vireää ja luonnon kaunista seutua. Etenkin Seinäjoella järjestää paljon erilaisia tapahtumia ja etenkin musiikkitapahtumia on paljon täällä. Rakastan musiikkia ja tunnen sen hyvän olon vaikutukset itsessäni. Blogistani löytyy kolme musiikkiaiheista tarinaa nimillä ”Musiikin voimaa – kaikki päättyy hyvin”, ”Hauskaa vapaa-aikaa-Törnävän kesäteatterissa-hulvaton musiikkikomedia” ja ”Rakkaudesta musiikkiin entä tanssiin – Mikä on Päpin taajuus -Tulisiko uusi harrastus?” – tähän voin kertoa, että vitaalitanssista tuli harrastukseni ja käyn kansalaisopiston ryhmässä tanssimassa vitaalitanssia.

Koti on tärkeä asia minulla ja rakastan kotia ja sen ympäristöä. Tykkään sisustamisesta ja tulen aina välillä tekemään kyseisestä asioista tarinoita tänne blogiini. Tässä on yksi linkki kirjoittamaani kotitarinaan ”Päpin koti henkii luontohenkisyyttä ja ripaus romantiikkaa – sisustuksen tuulahduksia ihastelemassa paikallisissa sisustuskaupoissa” ja lisää aiheesta on syntymässä uusia tarinoita.

Kevät-kesä on tärkeää vuodenaikaa minulle. Olen syntynyt kesäkuun alkupuolella ja näen, että syntymäpäivällä ja ajalla on monia merkityksiä, kuten numerologiassa. Siitä aiheesta olen myös kirjoittanut tarinaa nimellä ”Päpin numerologiaa”. Tykkään ja viihdyn luonnossa. Niinpä meillä on kiinteä asuntovaunupaikka toukokuusta-syyskuuhun Seinäjoen Hirvijärvellä. Aiheesta löytyy useita tarinoita blogistani. Tykkään valokuvata luontoa sekä muita mielenkiintoisia kohteita. Pidän retkeilystä etenkin Suomessa. Viihdyn luonnossa sekä lukeminen ja kirjoittaminen ovat minulle sydämeni asioita. Minua kiinnostaa uuden oppiminen ja tutustuminen eri paikkoihin. Blogitarinoissani kerron tarinoita elämästäni kuvien kera.

Blogini tarjoilee Päpin tarinoita Sydämellä. Teemoina ovat Sydänkoto- koti ja puutarha, Sananjalka-luontoyhteys, Sinisiipi – hyvä olo, Snorkkeli – kotiseutu ja retkeily ja näihin teemoihin liittyen avasin uuden teeman Satakieli-yritysyhteistyö. Olen innostunut aidosti tekemään teemoihini liittyen yritysyhteistyötä niin kaupallisen yhteistyön kuin brändilähettiläisyyden merkeissä.

Kerroin tuolla aiemmin, että uuden oppiminen on minulle tärkeä asia. Opiskelen ylempää ammattikorkeakoulutututkintoa SEAMK:ssa suuntautuen liiketoimintaosaaminen. Teen opinnäytetyötä aiheesta markkinointiviestintä liittyen pienyrityksiin. Tähän liittyen olen kiinnostunut yhteistyöstä jatkossa koko aihepiiristä.

Päpin blögin sosiaalisen median kanavat löydät täältä Instagram, Facebook ja Youtube.

Tämän kaiken mahdollista loistava ja luotettava yhteistyökumppani Xetnet tarjoamalla webhotellipalvelut, joka toimii hyvin WordPress-julkaisujärjestelmän kotisivujen alustana. Erityisesti markkinointi-ihmisenä korostan, että hakukoneoptimointi SEO on tärkeä asia yrityksesi, blogisi kotisivusi näkyvyydelle, joka sisältyy automaattisesti tähän pakettiin. Klikkaamalla tästä Xetnet pääset tutustumaan loistavaan palveluun ja saat tarvittaessa käyttöösi luotettavat palvelut yrityksesi kotisivuille ja blogin rakentamiseen.

Olet lämpimästi tervetullut viihtymään ja nauttimaan lukuhetkistä ja kuvistani blogissani.

Minulle voit lähettää sähköpostia yhteistyöasioissa tai keskustelemalla blogista ja sen perustamisesta: halonenpaivi8 [a] gmail.com

Blogiani pääset seuraamaan Päpin blögi – Blogit.fi.