Olen lempinimeltäni Päpi. Olen seinäjokelainen Päivi Halonen. Muutin Savosta v. 2015 tänne Etelä-Pohjanmaalle. Rakastan kotiseutuani, puutarhanhoitoa ja kotiani, jossa voin sisustaa mieleni mukaisesti. Rakkaat läheiset ovat myös sydämeni asia. Tykkään valokuvata luontoa sekä muitakin mielenkiintoisia tutustumispaikkoja. Pidän reissailusta etenkin Suomessa.

Rakastan luonnossa liikkumisesta, kirjoittamisesta ja lukemisesta. Minua kiinnostaa uudet jutut. Haluan oppia uutta. Tulen kertomaan blogissani tarinoita elämästäni kuvien kera. Blogistani saa myös oivalluksia ja vinkkejä, joita voi hyödyntää tarpeen mukaan.

Arvostan sitä, että voin hyvin. Yhtenä blogini teemoista on hyvä olo. Käyn mm. erilaisissa hoidoissa. Matkustelen hyvinvointi-, matkailu- ja puutarhamessuilla, kun sellainen sopiva aika on. Viime vuoden aikana olen osallistunut lukuisiin webinaareihin. Viimeisin mielenkiintoinen voittamani juttu oli WSA-analyysi ja siihen liittyvä valmennus. WSA-analyysi antoi hyviä valmiuksia myös tähän blogin perustamiseen.

Kaksi uutta valokuvakirjaani löytyy myös Päpin luontoyhteystarinasta ja Päpin kukkarakkaustarinasta. Minulla on myös uniikkirumpu ja siihen liittyvän tarinan löydät täältä blogistani.

Olet lämpimästi tervetullut viihtymään ja nauttimaan lukuhetkistä ja kuvistani blogissani.

Minut tavoittaa myös Instagramissa.

halonenpaivi8 [a] gmail.com